Vous n'êtes pas identifié.
Dzień dobry forumowiczom! Ostatnio dużo spędzam czasu na rozmaitych kasynach, ponieważ testuję jakiegoś miejsca świeżego. Muszę przyznać, że mr punter naprawdę miło mnie osobiście zdziwiło. Przede wszystkim głownie spodobała mi osobiście w tym serwisie wielka liczba slotow, co działają niesamowicie bez zacięć. Zauważyłem też, iż support działa w tym miejscu bardzo szybko, a to rzadkość dzisiejszych dzisiejszych czasach. Kiedy przeglądałem opinie o kasynie mrpunter, sądziłem, że to lekka przesadzone, jednak teraz widzę, iż to miejsce warte uwagi. Większość graczy korzysta z mrpunter oraz rzadko narzeka jakiekolwiek przelewy. Czy ktoś z was przetestował tam możliwość sprawdzenia ich bonusow rozgrywkę live? Jak w ich przypadku prezentują się warunki obrotu bonusem? Dajcie informację, jak na temat wspomnianym miejscu sądzicie, gdyż bardzo poznam inne doświadczenia. Może znalazł ktoś jakiś ciekawy kod bonusowy, ktorym chciałby się wymienić? Dobrze jest pomagać sobie nawzajem, aby zabawa się się każdemu lepiej.